Мъж и жена, развличаща се с магнитен риболов, намери сейф

...
 Мъж и жена, развличаща се с магнитен риболов, намери сейф
Коментари Харесай

Двойка намери сейф със 100 000 долара от канал в Ню Йорк

 

Мъж и жена, развличаща се с магнитен лов на риба, откри сейф с към 100 000 $ в канал в парк в Ню Йорк, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

Магнитният лов на риба е тип занимание, което включва  търсене във води навън на феромагнитни обекти, които могат да бъдат изтегляни със мощен неодимов магнит.

Джеймс Кейн и Барби Агостини описват, че са били в парка „ Флашинг Медоус Корона “ в квартал „ Куинс “, когато магнитът на края на въжето им се залепил за нещо тежко.

 Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък 2 мин. Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък  Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО) 4 мин. Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО)  Ветеринар: Раненият при градушка щъркел е предпазвал дребните си 1 мин. Ветеринар: Раненият при градушка щъркел е предпазвал дребните си  „ Мамо, доста те обичаме “: Майка на две деца се нуждае от средства, с цел да пребори тежко заболяване 2 мин. „ Мамо, доста те обичаме “: Майка на две деца се нуждае от средства, с цел да пребори тежко заболяване  Жена е с тежки изгаряния след гърмеж на къща в Костинброд (СНИМКИ) 2 мин. Жена е с тежки изгаряния след гърмеж на къща в Костинброд (СНИМКИ)  Какво време ни чака през почивните дни? 1 мин. Какво време ни чака през почивните дни?  Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък 2 мин. Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък  Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО) 4 мин. Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО)  Ветеринар: Раненият при градушка щъркел е предпазвал дребните си 1 мин. Ветеринар: Раненият при градушка щъркел е предпазвал дребните си  „ Мамо, доста те обичаме “: Майка на две деца се нуждае от средства, с цел да пребори тежко заболяване 2 мин. „ Мамо, доста те обичаме “: Майка на две деца се нуждае от средства, с цел да пребори тежко заболяване  Жена е с тежки изгаряния след гърмеж на къща в Костинброд (СНИМКИ) 2 мин. Жена е с тежки изгаряния след гърмеж на къща в Костинброд (СНИМКИ)  Какво време ни чака през почивните дни? 1 мин. Какво време ни чака през почивните дни?

Двойката сподели, че не за първи път попадат на сейф, до момента в който ловят с магнит, само че в този момент се оказало, че касата съдържа богатство от към 100 000 $. Сумата била в 100-доларови банкноти, за злощастие, мощно повредени от престоя във водата.

От нюйоркската полиция съобщили на двойката, че парите са техни, защото проверяващите не са съумели да намерят доказателства, които да свързват сейфа или наличието му с закононарушение.

„ Това е най-значимата находка в историята на търсенето на съкровища от небогати хора “, споделя Кейн пред „ Ню Йорк Таймс “.

Служител на Министерството на финансите пресметна, че в найлоновата торба, донесена от двойката, има пари в брой на стойност 50 000-70 000 $, които могат да бъдат възобновени.

Адвокатът ѝ упорства за още един милион като „ отплата за прочувствен стрес “

Мъжът споделил на Кейн и Агостини, че парите ще бъдат преброени и сменени със свежи банкноти, които те ще могат да си приберат без налози. Очаква се процесът да отнеме към 9 месеца.

Двойката, която се развлича с магнитен лов на риба от първите дни на пандемията COVID-19, сподели, че предходните им открития включват граната, голям брой револвери, дрон и цялостен мотоциклет.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР